Terugblik I April

Pasen, daar begonnen we mee deze maand. Voor mij normaal gesproken feestdagen met tradities, samen met mijn familie vieren we dit en dat is altijd héél gezellig. Dit doen we al zolang ik me kan heugen. Nu niet. Geen zoekwedstrijd en echt samen zijn. Lekker eten en met mijn zusje lachen tot de tranen ons over de wangen lopen. Super jammer vond ik het. 

We hebben er desondanks wat gezelligs van gemaakt,  thuis met z’n tweeën. Mooie paastakken, kokkerellen. Je wordt er creatief van, kijken naar wat wel kan! Ik verheug me nu al op volgend jaar. Dan maken we er weer ouderwets gezellige dagen van.

Verhalen
Het prachtige verhaal van de bakkers werd verteld. Joost en Alex. De een werd bakker en de ander stopte met bakken. Wat mooi om te lezen, ik heb er echt van genoten. Ook van de foto’s. Het laat dappere stappen zien, het duiken in het onbekende en het gaan doen wat je liefste doet. 

Alex en Joost

Delen
We spraken nog veel meer mensen die open hun mooie, bijzondere belevenissen en ideeën deelden. Wat prachtig om dit te mogen vastleggen en vertellen. Zo kunnen we elkaar inspireren, op een positieve en warme manier. Soms is er herkenning en soms krijg je er nieuwe ideeën van. En soms is het gewoon gaaf om te lezen. Delen, daar hou ik van. 

Bedankt! 
Jessica verlaat de studio de aankomende maand. Zij heeft de keuze gemaakt meer tijd te maken voor haarzelf en de mensen om haar heen. Dit heeft ze eigenlijk altijd gezegd, vanaf het begin. Alle respect daarvoor! We danken haar voor haar energie, haar lach en haar tijd en voor de studio uren. Altijd een feestje, met rode wangen van de lol en waar we regelmatig  de diepte in doken met elkaar. Filosoferen en discussiëren, creëren en eten… altijd eten… ! ;- ) Onze powerhouse feestjes blijven bestaan.

Iedereen die meewerkt aan de estafette, bedankt. Heel gaaf dat jullie dit doen. Marike en ik blijven de verhalen ophalen. Met veel plezier vertellen we ze! 

 Liefs, Marianne

Marike, Jessica en Marianne 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *