Keuzemoment

Jessica: “Vanuit onze gezamenlijke energie en creativiteit en ons enthousiasme voor bevlogen mensen, ontstond in februari 2020 Studio BinnensteBuiten. Ons avontuur om samen te ondernemen. Ontploffing in onze powerhouse-app-groep, wilde ideeën, lachen tot buikpijn, mooie ontmoetingen en waanzinnige gesprekken in onze inspiratie-estafette. Fascinerende mensen en inspirerende verhalen. Dankbaar kijk ik terug op al deze mooie dingen. En toch is daar voor mij een keuzemoment. Ik maak de keuze voor meer tijd en ruimte voor mezelf en mensen om mij heen. De keuze om de dingen te doen die ik ook belangrijk vind. En dat doet wel een beetje pijn, omdat ik geloof in de verhalen die het verdienen om gelezen te worden. Gelukkig gaan Marianne en Marike hier gewoon mee door. Ik blijf ze volgen en heb me alvast aangemeld voor de oudnieuwsbrief, jij ook?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *