Terugblik I Februari

Daar zit ik in de lentezon te schrijven over de maand februari die met vrieskou begon. Van winter naar zomer in 28 dagen, wát een maand! Lichtelijk overdreven natuurlijk, het is nog geen zomer, maar de geur van de lente, de warme zonnestralen en zonder-jas-naar-buiten is natuurlijk heerlijk.

Van winter naar zomer in 28 dagen, wát een maand!

Ik hou ook echt van de winter. Van de eerste sneeuwvlokjes krijg ik altijd wat kriebels in mijn buik. Dan denk ik terug aan de tijd dat ik als kind tot m’n knieën in de sneeuw stond. Dan fantaseer ik over een pak sneeuw van een halve meter, dat de boel ontregeld is en er saamhorigheid ontstaat op straat. 

Een halve meter was het niet, maar er was zeker sneeuw! Opblijfavond voor Jorn (onze zoon van vier), sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen maken, sleetje rijden en zelfs schaatsen op natuurijs! En wat ik hier zo mooi aan vind, als er sneeuw ligt, spelen ook volwassenen.

En toen was er lente..
Van -5°gaan we een week later naar +14°. Terwijl ik in de tuin werk, droogt mijn schaatsbroek in de lentezon. Onder de herfstbladeren komen de eerste krokussen tevoorschijn. Jorn bestudeert de beestjes met zijn vergrootglas en vertelt me hoe een rups een vlinder wordt.

In het weekend lopen we de ‘levensgenieter route’ via De Stadswandeling050 wat echt weer even voelt als een uitje! We sponsoren de locale horeca en genieten van ons biertje in de zon!

Studio BinnensteBuiten – On Tour
Ooh en wat was het ook fijn om Marianne en Marike weer even in het echt te zien. Kletsen, taart en energie!! We maken een lange wandeling, brainstormen over onze plannen en bereiden onze workshops voor! Heel tof dat de eerste aanvragen hiervoor binnenkomen en we mogen vertellen over ons aanbod. 

Kletsen, taart en energie!!

Activiteiten
Als jij meer wilt weten over onze Workshops neem dan vooral ook contact met ons op. We vertellen je er graag over. Ook als we voor jouw team een concept op maat kunnen ontwikkelen, laat het ons weten.

Primeur: Workshop Steen en Been
Naast de workshops Visualiseer je droom en Jouw plan in beeld hebben we ook de Workshop Steen en Been toegevoegd. Voor iedereen die stoom wil afblazen en met frisse zin weer aan de slag wil. Klik hier voor de flyer.

Voor iedereen die stoom wil afblazen en met
frisse zin weer aan de slag wil.

Voor de Netwerkwalks kan je je blijven inschrijven en zodra het kan plannen we deze in. Een één-op-één Inspiratiewalk met één van ons kan je nu al plannen! 

In de inspiratie-estafette interviewden we deze maand Lianne en Pierre. Lianne, die al eens haar dromen en plannen in beeld bracht en waarvan ze nu zegt dat alles van dat beeld nu is uitgekomen! Ook maakt ze nieuwe plannen en heeft ze een duidelijk doel voor 2021. En Pierre, die veel meer is dan een profvoetballer, die ons wist te raken met zijn inspirerende verhaal waarin hij jong (voetbal-)talent begeleidt om hun potentieel te benutten.

En wat super leuk dat we zoveel reacties kreeg op het blog Niksen. En voor de mensen die zelfs het boek kochten, ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen! Leuk dat we jullie hiermee hebben kunnen inspireren, want dat is één van de dingen die we graag doen!  

Groetjes, Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *