Terugblik I Januari

Zo, de kop is er weer af! Het nieuwe jaar is een maand onderweg. Ik moet zeggen dat januari niet echt mijn favoriet is. Na de gezellige dagen in december voelt hij altijd een beetje kaal. En kil. 

Maar…. eerlijk is eerlijk; dit jaar was er, ondanks de vervelende periode waar we in zitten, toch best wat te beleven. We hebben mooie dagen gehad met een lekker zonnetje en zelfs sneeuw. Hier geniet ik ook van!

En we zijn een maandje dichter bij de lente, ook niet onbelangrijk. Voor mij persoonlijk is dat een blijmaker. Ik begin weer nieuwe dingen te bedenken voor in de tuin, begin te klussen en ruim alles op. 

We zijn onze boekenkasten doorgegaan voor leuke leestips (topmaand voor) en we hebben jullie gevraagd naar jullie tips. Daarnaast hebben we onze workshop “Visualiseer je droom” omgetoverd tot een online variant. Hierover binnenkort meer. Volg ons op Instagram en je blijft op de hoogte.

De afgelopen weken hebben we mooie, inspirerende
verhalen van mensen kunnen vertellen.

Ik ben blij verrast over het enthousiasme van de estafette deelnemers en hun kijk op zaken. En over de sterke interviews die Jessica en Marike hebben gedaan. Vol passie, tot in detail en met echte energie. Zoals ik ze ken! 

De netwerkwalks komen er weer aan zodra het kan en mag en natuurlijk zijn we bezig om andere nieuwe gave concepten en activiteiten te ontwikkelen. Voor teams en voor jou als individu. 

Ik heb zin in februari, wij gaan er in ieder geval weer een feestje van maken in onze Studio! Blijf gezond! 

Groet, Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *