Netwerkwalk | Ontmoeten, bewegen en inspireren

Naast de workshop ‘Visualiseer je droom’ organiseren we Netwerkwalks. Wandelingen voor professionals én ZZP’ers. Waarbij bewegen, ontmoeten en inspiratie centraal staan. Wandel je mee?

Hoe, wat en wanneer?
Gedurende het hele jaar organiseren wij Netwerkwalks in de provincies Groningen en Drenthe. Wandelingen van maximaal 60 minuten (ca 4,5 km). Op de hei of in het bos; samen met anderen wandel je op plekken waar al je zintuigen geprikkeld worden. We organiseren wandelingen passend bij een periode of seizoen en soms voor specifieke groepen. Je kunt onze vraag-maar-raak-kaartjes gebruiken om aan het denken gezet te worden of je gesprek eens een andere wending te geven. 

Voor wie?
Wil jij jouw netwerk uitbreiden? Verhalen delen en geïnspireerd worden door verhalen van anderen? Heb je zin om mensen te ontmoeten waarmee je verder komt? Dan is deze Netwerkwalk iets voor jou! 

Of wil jij als ZZP’er in contact komen met andere ZZP’ers? Ervaringen en tips uitwisselen? Een buddy ontmoeten waarmee je samen kunt optrekken of brainstormsessies mee kunt houden? Geef je dan op voor een Netwerkwalk speciaal voor ZZP’ers.

Wat levert het op?
Wandel mee met onze Netwerkwalks en kom met energie, inspiratie en nieuwe contacten terug. De buitenlucht zal je goed doen. Wij lopen zelf ook mee en we ontmoeten je graag! Mensen en ideeën samenbrengen, dat is wat we graag doen. Wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers voor onderweg. En úiteraard laten we je niet met lege handen naar huis gaan.

Begin het nieuwe jaar goed en meld je aan!
De eerste Netwerkwalks staan al gepland. Bekijk onze agenda om een datum te prikken die jou goed past. Je kunt je aanmelden via de contactpagina of door een mail te sturen naar hallo@studiobinnenstebuiten.nl

* Alle activiteiten worden corona-proof georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *