Workshop I Visualiseer je droom

De workshop ‘Visualiseer je droom’ noemen we onze instap-workshop. Voor iedereen die zin heeft om persoonlijke groei door te maken, maar nog niet precies weet welke kant het op gaat. Dat je er zin in hebt en positief bent, zijn onze enige voorwaarden.

Hoe, wat en wanneer?
In 2,5u tijd werk je samen met maximaal 5 anderen aan een persoonlijk ‘moodboard’, waarmee je jouw droom, wens of ideaal in beeld brengt. Wij begeleiden jou hierbij en helpen jou om jouw droom concreter te maken.

Wij zorgen voor een prettige omgeving, koffie/thee en iets lekkers. De eerste workshop wordt gegeven op donderdag 11 februari 2021. De kosten bedragen 350 euro p.p. en je kunt je werkgever vragen of je jouw loopbaanbudget hiervoor mag gebruiken.

Wat levert het op?
Je gaat naar huis met een concreet doel. Je weet welke actie je gaat ondernemen om dichter bij jouw einddoel te komen. Je neemt daarnaast iets tastbaars mee naar huis wat je helpt herinneren en motiveren om aan je dromen en doelen te blijven werken.

Waar is het?
De workshops vinden plaats op sfeervolle locaties, die in contact staan met buiten. Frisse lucht is een must! De eerste keer organiseren we de workshop in Drenthe, de tweede keer in de provincie Groningen. Daarna zullen we op basis van de aanmeldingen de volgende locatie(s) kiezen.

Hoe meld ik me aan?
Gebruik hiervoor het contactformulier of stuur een mail naar hallo@studiobinnenstebuiten.nl

What’s next?
Momenteel ontwikkelen wij een vervolgtraject. Een driedaagse; bestaande uit individuele gesprekken, een onderzoek naar je talenten en bijeenkomsten met gelijkgestemden. Je krijg (huiswerk)opdrachten en doet een onderzoekje. Dit alles gaat je helpen om niet alleen te dromen en te durven, maar vooral te dóen!

Nieuwsgierig? Neem alvast contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *