Inspiratie estafette

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Heb jij jezelf uitgedaagd of opnieuw uitgevonden? Welke persoonlijke groei heb jij doorgemaakt? Is jouw omgeving verrast door de keuzes die je maakt? Of zet jij je in voor een ander en maak jij de wereld daarmee een stukje mooier? Wil jij vertellen wie of wat jou heeft ge├»nspireerd? 

Inspiratie – marathon

Dan is Studio BinnensteBuiten is op zoek jouw verhaal! We beginnen aan een inspiratie marathon in de vorm van een estafette. We gaan niet alleen graag met jou in gesprek, maar vragen jou ook om het stokje door te geven aan iemand uit je eigen netwerk. Met elkaar brengen we mooie en inspirerende verhalen in beeld. 

In je eentje ben je misschien sneller, maar samen kom je verder. 

Geef het stokje door

Hoe werkt het? Als je het leuk vindt om jouw verhaal met ons te delen, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of mail naar hallo@studiobinnenstebuiten.nl, dan nemen wij contact met je op! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *